Over ons

Op TelefoonAbonnement-Vergelijken.com kan je alle abonnementen van alle providers in combinatie met alle mobiele telefoons met elkaar vergelijken. Wij vergelijken alleen de prijzen van 100% betrouwbare en gerenommeerde webwinkels, zodat je met een gerust hart online kan shoppen voor je mobiele telefoon.

Ons doel is om het proces van een nieuw telefoon abonnement uitkiezen zoveel mogelijk te vergemakkelijken en om de bezoeker natuurlijk aan een zo voordelig mogelijk abonnement te helpen! Wij doen ons best dit te bereiken door middel van een overzichtelijke website, met duidelijke tabellen waar je alle informatie over de verschillende abonnementen kan vinden.

Natuurlijk hoort daar ook een compleet aanbod bij, daarom kan je op TelefoonAbonnement-Vergelijken.com werkelijk alle mobiele telefoons in combinatie met een abonnement met elkaar vergelijken. De meeste mensen kiezen voor de wat populairdere smartphones, maar als je op zoek bent naar een wat minder bekende smartphone met bepaalde functies, ook dan kan je goed terecht op deze website!

Ook als je op zoek bent naar een sim only abonnement zit je hier helemaal goed. Op de Sim Only vergelijken pagina vind je een overzicht van alle sim only abonnementen in Nederland. Met behulp van de schuifknoppen kan je jouw wensen voor een abonnement instellen, en eventueel kan je de tabel sorteren op verschillende kolommen.

Voor vragen en/of opmerkingen kan contact opgenomen worden via het contactformulier.